Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας και της ασφαλούς μεταφοράς τους, η Καλαντζής Φυτά προσπαθεί να εμπλουτίζει καθημερινά τις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για μερικές από αυτές. Για κάθε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Πωλήσεις Χονδρικής
Η Καλαντζής Φυτά εγγυάται την πώληση προϊόντων σε παραγωγούς, εμπόρους, διανομείς καθώς και σε κέντρα κήπου και ανθοπωλεία. Από τα θερμοκήπιά μας δεν είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή προϊόντων απευθείας σε ιδιώτες, όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο κατάστημα αγοράς των προϊόντων μας.

Μεταφορά
Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η μεταφορά στο χώρο σας με δικό σας μέσο, η Καλαντζής Φυτά, έπειτα από προσωπική συνεννόηση με τον αγοραστή, εγγυάται να βρει και να προτείνει την πιο έμπιστη μεταφορική εταιρεία για την αποστολή των προϊόντων.

Ενημέρωση
Φροντίζουμε πάντα για την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση των πελατών μας τόσο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας όσο και γενικότερα για θέματα γύρω από το χώρο της ανθοκομίας (εκθέσεις, Open Days, Συνέδρια κτλ). Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας δηλώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προκειμένου να εγγραφείτε στα Newsletters.

Πρακτική Εξάσκηση
Η Καλαντζής Φυτά, μέσω της συμμετοχής της στα αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρει τόπο εξάσκησης της καλοκαιρινής πρακτικής των φοιτητών της γεωπονικής επιστήμης. Επιπροσθέτως, διατηρεί πάντα ανοιχτές τις πόρτες της για την μεταπτυχιακή πρακτική νέων πτυχιούχων είτε άλλων, ανειδίκευτων ατόμων, που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τομέα της εμπορικής ανθοκομίας.

Επαγγελματική Κατάρτιση
Σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο, όπως αυτό της ανθοκομίας, παρουσιάζονται τακτικά ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση νέων γεωπόνων αλλά και γενικότερα ανθρώπων με πάθος και όρεξη για δουλειά. Η Καλαντζής Φυτά είναι πάντα έτοιμη να μοιραστεί το όραμά της για κατάκτηση ηγετικής θέσης στον τομέα με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες.