Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα μας τα είδη, καθώς και για μεγέθη και ποσότητες, μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογό μας επιλέγοντας ένα από τα δύο pdf δεξιά. Pdf 1 για κατάλογο χωρίς εικόνες (για αργές συνδέσεις) ή Pdf 2 για κατάλογο με τις εικόνες των φυτών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

γαρδενιαΓαρδένια
Έπειτα από 25 έτη εμπειρίας στη συγκεκριμένη καλλιέργεια, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανθισμένες γαρδένιες όλο το χρόνο σε διάφορα μεγέθη.
ζερμπεραΖέρμπερα
Ένα από τα χαρακτηριστικότερα φυτά της άνθισης. Με συνεχή ανθοφορία και διάφορα χρώματα, η ζέρμπερα παραμένει μία μοδάτη επιλογή για ημισκιώδεις τοποθεσίες.
γιασεμιΓιασεμί
Συνδεδεμένο με την ελληνική παράδοση, το γιασεμί διατίθεται από Ιανουάριο έως Οκτώβριο (ανάλογα το είδος), σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.
Wax Flower
Γρεβιλέα
Γκλοξίνια
Μπουβάρδια
Βιβούρνο
αζαλεαΑζαλέα
Το πιο αγαπημένο φυτό του Βελγίου διατίθεται Αύγουστο - Μάιο σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Είναι δυνατό να το βρείτε και σε μορφή πυραμίδας ή μικρού δέντρου.
ιμπατιενς Ιμπάτιενς
Η ιμπάτιενς ομορφαίνει τους εσωτερικούς χώρους εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος συνεχίζουμε τη διάθεση σε δύο μεγέθη με νέα, πιο έντονα χρώματα.
χρυσανθεμοΧρυσάνθεμο
Η καλλωπιστική αξία του μετράει ήδη πολλά χρόνια, παρόλα αυτά, το χρυσάνθεμο με νέες ποικιλίες και χρώματα διατηρεί την θέση του ως ένα από τα πιο διακοσμητικά φυτά.
Αρωματικά Φυτά
Ροδόδενδρα
Ιπποφαές
Ορτανσία
Ιβίσκος
pdf1 pdf2