ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά σε κάποιο από τα παρακάτω νούμερα, είτε απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας σημειώνοντας το όνομα και το τηλέφωνό σας.


Άγιοι Σαράντα, Μαραθώνας Αττικής, ΤΚ: 19007
+30 2294 0 67555Τηλέφωνο:
+30 2294 0 67666FAX:
E-mail: info@kalantzisplants.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

Επωφεληθείτε της υπηρεσίας μας παροχής ενημέρωσης (Newsletter) και συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ζητείστε μας να σας εγγράψουμε στη λίστα μας ώστε να λαμβάνετε τα νέα για την επιχειρηματική ανθοκομία. Για οποιαδήποτε σχόλια ή ερωτήσεις, παρακαλούμε να μην ξεχάσετε να μας δώσετε το όνομα και την ηλεκτρονικ.

 

Όνομα       

Email         

Τηλέφωνο.

Διεύθυνση

Comments   

Οι τοποθεσίες μας

Μαραθώνας
Οι εγκαταστάσεις μας, από όπου γίνεται η παραγωγή και η διάθεση των προϊόντων, βρίσκονται 3 χλμ έξω από το χωριό του Μαραθώνα στην ανατολική Αττική. Με κατεύθυνση Άγιος Στέφανος προς Μαραθώνα, θα μας βρείτε εύκολα περίπου 6χλμ μετά το φράγμα.

 

Κ.Α.Σ.Ε.

Όντας μέλη του κεντρικού συναταιρισμού από το 1986, η Καλαντζής Φυτά διαθέτει σημείο πώλησης στις εγκαταστάσεις της ανθαγοράς στους Θρακομακεδόνες Αττικής. Η θέση μας βρίσκεται στη δυτική πτέρυγα στο περίπτερο 201.

 

Διάθεση

Αν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα σημεία πώλησης, επικοινωνείστε μαζί μας και θα φροντίσουμε εμείς για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας.